ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ

ΠΟΛΕΜΙΟΥ

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Τεράστιος όγκος δεδομένων και πληροφοριών μας κατακλύζει καθημερινά. Μέσα στον κυκεώνα αυτό των πληροφοριών ο κάθε ένας από εμάς καλείται να κάνει σωστή διαλογή και φιλτράρισμα για να μπορέσει να εξαγάγει τα ορθά συμπεράσματα και κρίσεις για κάθε τι που τον αφορά και τον προβληματίζει.

Μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο το Γυμνάσιο και Λύκειο Πολεμίου έρχεται να προσθέσει το δικό του ιστοχώρο μέσα στον αχανή παγκόσμιο ιστό. Μια μικρή αλλά αξιόλογη και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για το σχολείο μας, το χωριό μας και τα περίχωρα. Ένας ηλεκτρονικός χώρος προβολής της δουλειάς του σχολείου, των μαθητών, των καθηγητών και της διεύθυνσης ως συνόλου. Ο επισκέπτης μέσα από ένα φιλικό διαδραστικό περιβάλλον έχει πρόσβαση σε ανακοινώσεις που αφορούν τους μαθητές και τους γονείς, να δει φωτογραφικό υλικό που αφορά την καθημερινή ζωή στο σχολείο, τις εκδηλώσεις του σχολείου, τις εκδρομές καθώς και άλλες σχολικές δραστηριότητες.

Επίσης ο κάθε καλοπροαίρετος επισκέπτης και περιηγητής του ιστοχώρου θα μπορεί να συλλέξει πληροφορίες για το χωριό που φιλοξενεί το σχολείο, τα γύρω χωριά προέλευσης των μαθητών μας καθώς επίσης και για κύρια αξιοθέατα που γειτνιάζουν με το σχολείο μας και τα οποία αξίζουν ιδιαίτερης μνείας και προσοχής.
Καλή και ευχάριστη περιδιάβαση.
Ο διευθυντής
Ανδρέας Χριστοδουλίδης

Site Last Modified

  • Last Modified: Tuesday 13 June 2023, 05:20:00.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας :Ασπρομάλλης Γιάννης | Συντήρηση Ιστοσελίδας:Ασπρομάλλης Γιάννης
Copyright© 2014-2018 Γυμνάσιο - Λύκειο Πολεμίου. All Rights Reserved.